Tips & Nieuws Vaak gestelde vragen Onderhoud
Klanten geven ons een 9.2! lees alle beoordelingen

Een inbouw pelletkachel: perfect voor uw haard!

Wilt u ook genieten van de sfeervolle warmte van een mooie inbouw pelletkachel? Een pelletkachel biedt de uitkomst voor iedereen die minder gas wil verbruiken en tegelijkertijd milieubewust wil stoken. Als pelletkachel verdeler zijn wij daarom gespecialiseerd in het vakkundig plaatsen van inbouw pelletkachels. Wij werken uiterst zorgvuldig en zorgen ervoor dat uw bestaande haard zo goed mogelijk in tact blijft.

Wij willen alleen het beste voor onze klanten en daarom krijgt u bij ons gratis installatie bij uw inbouw pelletkachel!

Ons assortiment

8 Evo10 Evo Plus12 Evo
8,3 kw10,4 kw12,7 kw
215 m3275 m3330 m3
€ 3401,-
Incl. installatie
€3553,-
Incl. installatie
€4265,50
Incl. installatie

Wij leveren exclusief inbouw pelletkachels van het merk EdilKamin Pellkamin.
Dit merk staat namelijk garant voor veiligheid en zeer efficiënte verbranding.

n

De voordelen van een inbouw pelletkachel

Met een inbouw pelletkachel haalt u alle voordelen van een inbouwhaard in uw huis zonder in te leveren op comfort. Wij durven zelfs te zeggen dat een pelletkachel in veel gevallen gebruikersvriendelijker is. Doordat de kachel erg efficiënt brandt heeft u namelijk minder brandstof nodig terwijl de kamer net zo goed wordt verwarmt en tegelijkertijd geniet van het mooie vlammenspel.

Daarnaast beschikken de huidige pelletkachels allemaal over handige functionaliteiten zoals eenvoudige bediening via een app. Zo bent u in staat heel gericht de temperatuur van je kamer te reguleren. En vind u het ook zo fijn om thuis te komen in een huis wat al heerlijk is verwarmt? Met een pelletkachel inbouw heeft u de mogelijkheid om tijdschema’s in te stellen. Dankzij de ingebouwde veiligheidsindicatoren is dit geheel veilig als u de kachel ook regelmatig laat onderhouden.

Veilig genieten van een sfeervol vlammenspel

Een inbouw pelletkachel is een technisch geavanceerd apparaat dat gericht is op veiligheid en efficiëntie. Dankzij moderne beveiligingssystemen, waaronder thermische beveiliging en rookgasdetectie, is het gebruik van de kachel uitermate veilig en betrouwbaar. Deze systemen zorgen ervoor dat de kachel automatisch uitschakelt wanneer er een potentieel gevaarlijke situatie ontstaat. Zo kunt u met een gerust hart genieten van de sfeervolle warmte van uw kachel.

Bovendien is de brandstofvoereenheid van de kachel zeer geavanceerd en automatisch, waardoor het rendement wordt verhoogd en de verbranding geoptimaliseerd. Hierdoor is de kans op brand aanzienlijk verminderd. En wees gerust: u hoeft niet continu de kachel handmatig bij te vullen. Onze inbouw pelletkachels beschikken allemaal over een ruim pellet reservoir waardoor u minimaal 6 uur lang moeiteloos geniet van de warmte. Brandt je kachel op het laagste vermogen? Onze Edilkamin Pellkamin Evo 12 kan dan zelfs tot 20 uur branden op één lading pellets!

Uw bestaande haard vervangen door een inbouw pelletkachel

inbouw pelletkachel

Wilt u uw oude open haard een nieuw leven geven? Overweeg dan het plaatsen van een inbouw pelletkachel. Met een inbouw pelletkachel kunt u uw huis efficiënt verwarmen en geld besparen op uw energierekening. Bovendien zijn pelletkachels milieuvriendelijker dan traditionele haarden.

Onze ervaren professionals helpen u graag bij het plaatsen van uw inbouw pelletkachel in uw bestaande open haard. Wij zorgen voor een veilige en efficiënte installatie, zodat u kunt genieten van de warmte en gezelligheid van uw vernieuwde open haard.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het transformeren van uw oude open haard!

Inbouw pelletkachel kopen met kanalisatie

Met een inbouw pelletkachel is het ook mogelijk om kanalisatie te realiseren. Op deze manier kunt u ook andere vertrekken gemakkelijke verwarmen met dezelfde kachel. Door te schakelen met de ventilatoren blaast u de warme lucht uit de extra kanalen. Het uitbreiden van een standaard model naar een gekanaliseerd model dient altijd door een professional uitgevoerd te worden. Het is namelijk belangrijk dat de luchtkanalen goed geïsoleerd worden zodat de warme lucht niet onnodig afkoelt. Ook kijkt een professional naar de beste instellingen om het hoogste rendement uit de kachel te krijgen.

EdilKamin Pellkamin

Bij Eco Fire werken wij uitsluitend met de inbouw pelletkachels van EdilKamin. De EdilKamin Pellkamin kachels hebben een hoog rendement, zijn uitermate veilig en zijn van uitstekende bouwkwaliteit. Deze kachels zijn ook geschikt om kanalisatie te realiseren en hebben het vermogen om ook de grootste ruimtes efficiënt te verwarmen. Daarnaast beschikken deze inbouw pelletkachel modellen over gebruikersvriendelijke bediening en produceren ze weinig geluid tijdens het branden. Ook wordt u als gebruiker met een seintje geïnformeerd wanneer het tijd is om de pellets bij te vullen zodat de pelletkachel altijd voldoende pellets heeft om te blijven branden. Onze inbouw pelletkachel modellen kunt u vinden op deze pagina. 

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden om een inbouw pelletkachel in uw situatie te realiseren? Of heeft u vragen over de functionaliteiten van onze EdilKamin Pellkamin kachels? Wij staan graag voor u klaar in onze showroom. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

10+ jaar in het vak
1150+ kachels geplaatst
200+ kachels op stock
9.2/10 beoordeeld