Beste klant, in verband met de feestdagen zijn wij gesloten van 25 december tot en met 3 januari. Wij wensen u warme feestdagen toe!
Tips & Nieuws Vaak gestelde vragen Onderhoud
Klanten geven ons een 9.2! lees alle beoordelingen

Een inbouw pelletkachel: perfect voor uw haard!

Wilt u ook genieten van de sfeervolle warmte van een mooie inbouw pelletkachel? Een pelletkachel biedt de uitkomst voor iedereen die minder gas wil verbruiken en tegelijkertijd milieubewust wil stoken. Als pelletkachel verdeler zijn wij daarom gespecialiseerd in het vakkundig plaatsen van inbouw pelletkachels. Wij werken uiterst zorgvuldig en zorgen ervoor dat uw bestaande schouw zo goed mogelijk in tact blijft.

Wij willen alleen het beste voor onze klanten en daarom bieden wij ook installatie aan voor uw inbouw pelletkachel*!

Ons assortiment

8 Evo10 Evo Plus12 Evo
8,3 kw10,4 kw12,7 kw
215 m3275 m3330 m3
€ 3580,-*
excl. btw
€3740,-*
excl. btw
€4490,-*
excl. btw

Wij leveren exclusief inbouw pelletkachels van het merk EdilKamin Pellkamin.
Dit merk staat namelijk garant voor veiligheid en zeer efficiënte verbranding.

n

De voordelen van een inbouw pelletkachel

Met een inbouw pelletkachel haalt u alle voordelen van een inbouwhaard in uw huis zonder in te leveren op comfort. Wij durven zelfs te zeggen dat een pelletkachel in veel gevallen gebruikersvriendelijker is! Doordat de kachel erg efficiënt brandt heeft u namelijk minder brandstof nodig. En dat terwijl de kamer net zo goed wordt verwarmt en u tegelijkertijd geniet van het mooie vlammenspel.

Daarnaast beschikken de moderne inbouw pelletkachels allemaal over handige functies zoals bediening via een app. Zo bent u in staat heel gericht de temperatuur van de kamer te reguleren. En vindt u het ook fijn om thuis te komen in een huis wat al heerlijk is verwarmt? Met een pelletkachel inbouw heeft ook u de mogelijkheid om tijdschema’s in te stellen. Dankzij de ingebouwde systemen is dit geheel veilig als u de kachel ook regelmatig laat onderhouden.

Veilig genieten van een sfeervol vlammenspel

Een inbouw pelletkachel is naast een sfeervolle warmtebron ook een erg veilige manier van verwarmen. Dankzij de thermische beveiliging en rookgasdetectie schakelt de kachel zichzelf namelijk vanzelf uit als er een gevaarlijke situatie ontstaat. Zo kunt u met een gerust hart genieten van de warmte van uw kachel.

En wees gerust: u hoeft niet continu de kachel handmatig bij te vullen. Onze inbouw pelletkachels beschikken allemaal over een ruim pellet reservoir waardoor u minimaal 6 uur lang moeiteloos geniet van de warmte. Brandt je kachel op het laagste vermogen? Onze Edilkamin Pellkamin Evo 12 kan dan zelfs tot 20 uur branden op één lading pellets!

Uw bestaande haard vervangen door een inbouw pelletkachel

inbouw pelletkachel

Wilt u uw oude open haard een nieuw leven geven? Overweeg dan het plaatsen van een inbouw pelletkachel. Met een pellet inbouwhaard kunt u uw huis efficiënt verwarmen en geld besparen op uw energierekening. Bovendien is verwarmen met pellets milieuvriendelijker dan houtblokken in traditionele haarden.

Onze ervaren professionals helpen u graag bij het plaatsen van uw inbouw pelletkachel in uw bestaande open haard. Wij zorgen voor een veilige en efficiënte installatie, zodat u kunt genieten van de warmte en gezelligheid van uw inbouwhaard.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het transformeren van uw oude open haard!

Inbouw pelletkachel kopen met kanalisatie

Met een inbouw pelletkachel is het ook mogelijk om kanalisatie te realiseren. Op deze manier kunt u ook andere vertrekken verwarmen met dezelfde kachel. Door te schakelen met de ventilatoren blaast u de warme lucht uit de extra kanalen. Het uitbreiden van een standaard model naar een gekanaliseerd model moet echter altijd door een professional uitgevoerd te worden. Verkeerde installatie kan namelijk gevaarlijke situaties opleveren! Neem daarom altijd contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren.

Pellet inbouwhaard voor pellet inbouwhaard

EdilKamin Pellkamin

Bij Eco Fire werken wij uitsluitend met de inbouw pelletkachels van EdilKamin. De EdilKamin Pellkamin kachels hebben een hoog rendement, zijn uitermate veilig en zijn van uitstekende bouwkwaliteit. Deze kachels zijn ook geschikt voor kanalisatie en hebben het vermogen om ook de grotere ruimtes te verwarmen.

Daarnaast beschikken deze inbouw pelletkachel modellen over gemakkelijke bediening en produceren ze weinig geluid tijdens het branden. Ook wordt u als gebruiker met een seintje geïnformeerd wanneer het tijd is om de pellets bij te vullen. Onze inbouw pelletkachel modellen kunt u vinden op deze pagina. 

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden om een inbouw pelletkachel in uw situatie te realiseren? Of heeft u vragen over de functionaliteiten van onze EdilKamin Pellkamin kachels? Wij staan graag voor u klaar in onze showroom. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

*Prijzen van onze inbouw pelletkachels zijn exclusief plaatsingskosten.

Wij hebben onderstaand mailadres genoteerd. Mocht dit onjuist zijn dan vragen wij u vriendelijk het formulier nog eens in te vullen.

10+ jaar in het vak
1350+ kachels geplaatst
200+ kachels op stock
9.2/10 beoordeeld