Beste klant, in verband met de feestdagen zijn wij gesloten van 25 december tot en met 3 januari. Wij wensen u warme feestdagen toe!
Bezoek onze outlet Tips & Nieuws Vaak gestelde vragen Onderhoud
Klanten geven ons een 9.2! lees alle beoordelingen

Pelletkachel Gent

Pelletkachels GentBent u op zoek naar een verkoper van pelletkachels in Gent? Dan nodigen wij u graag uit in onze uitgebreide showroom waar wij uw persoonlijk kunnen adviseren bij het kiezen van een pelletkachel. Een pelletkachel geeft niet alleen warmte, gezelligheid en sfeer aan de ruimte, maar is ook goed voor het milieu en uw portemonnee!

Pelletkachels in Gent kopen

Voor ons recente aanbod van Pelletkachels in Gent bent u welkom in onze showroom, maar kunt u ook een kijkje nemen in ons ruime assortiment op de website. Wij bieden diverse merken waar wij u uitgebreid over kunnen adviseren:

Bekijk ons complete aanbod pelletkachels

 

Eco Fire: uw pelletkachel specialist in de regio Gent

Eco-Fire is dé specialist op het gebied van het plaatsen, repareren en onderhouden van pelletkachels. Door onze ruime ervaring kunnen wij u als geen ander adviseren over de juiste pelletkachel voor uw situatie. Bij ons koopt u niet alleen een kwaliteitskachel tegen scherpe prijzen, maar bent u ook verzekerd van goede service als er iets onverhoopt mis gaat. Excellente service voor én na de verkoop vinden wij vanzelfsprekend.

Bij Eco-Fire hebben wij onze eigen vakkundige monteurs in dienst die snel voor u klaar staan. Zo zorgen wij ervoor dat u maximaal plezier ervaart van uw pelletkachel. Wanneer u de pelletkachel door ons laat installeren regelen wij de meest optimale instellingen, fraaie afwerking en het maximale rendement uit uw kachel. Vanzelfsprekend laten wij uw woning weer proper achter als de werkzaamheden gedaan zijn. En dat helemaal gratis in de regio Gent!

 

Onderhoud laten uitvoeren op uw pelletkachel in Gent?

Een jaarlijkse onderhoud voor je pelletkachel door een professionele technieker is aangeraden. Door middel van onderhoud geniet je van optimaal rendement, verbranding, levensduur en een veilige werking.

U kunt altijd bellen of mailen voor een reparatie of jaarlijks onderhoud. Vermeld hierbij uw naam, adres, telefoonnummer, type pelletkachel en wanneer het beste voor u past dat er iemand langskomt bijvoorbeeld van 9 tot 12 uur of in het weekend. Er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.

Ons telefoonnummer: +32 487 404 146

Of mail ons via: pelletkachel@eco-fire.be

 

Bezoek onze showroom in Melle

Voor het beste advies nodigen wij u graag uit in onze showroom op nog geen 10 kilometer vanaf Gent!

Maak een afspraak
10+ jaar in het vak
1500+ kachels geplaatst
200+ kachels op stock
9.2/10 beoordeeld