Beste klant, in verband met de feestdagen zijn wij gesloten van 25 december tot en met 3 januari. Wij wensen u warme feestdagen toe!
Tips & Nieuws Vaak gestelde vragen Onderhoud
Klanten geven ons een 9.2! lees alle beoordelingen

Pelletkachel outlet

Pelletkachel outlet

Als je op zoek bent naar een milieuvriendelijke en efficiënte manier om je huis te verwarmen dan is een pelletkachel de perfecte oplossing. Bij Eco Fire hebben wij alleen pelletkachels van de hoogste kwaliteit in ons assortiment zodat je zeker weet dat je jarenlang plezier zult hebben van je aankoop.

Wij bieden een grote variëteit aan modellen zodat er voor ieder wat wils te vinden is. Van goedkope basic modellen tot de meest geavanceerde toestellen voor grote ruimtes of speciale design kachels: je vindt alles terug in ons assortiment.

Ben je op zoek naar een pelletkachel voor een zacht prijsje? Doordat wij een grote doorloop hebben van kachels komt het regelmatig voor dat wij onze oude modellen via onze outlet verkopen. Dit zijn vaak nieuwe ongebruikte pelletkachels, maar het kan ook zijn dat er showroom modellen tussen het assortiment zitten. Ons pelletkachel outlet assortiment wisselt snel dus blijf onze pagina in de gaten houden!

Heb je een mooie kachel gevonden en ben je benieuwd of deze past bij jouw situatie? Wij helpen je graag bij het maken van een goede keuze en staan voor je klaar in onze showroom of via onze klantenservice. Staat er geen model tussen die past bij jouw wensen? Neem dan eens een kijkje op onze projectpagina om inspiratie op te doen of neem contact op om te vragen naar de nieuwste outlet pelletkachels.

Wij hebben onderstaand mailadres genoteerd. Mocht dit onjuist zijn dan vragen wij u vriendelijk het formulier nog eens in te vullen.

Thermorossi Kokkola plus

Volume: 250m³ | KWh: 10,2
€ 3310
2800
Exclusief BTW
Inclusief plaatsing Bekijk meer

Ferroli lira

Volume: 55m³ | KWh: 7
€ 1500
1250
Exclusief BTW
Inclusief plaatsing Bekijk meer

Karmek One Leon s plus

Volume: 129-330m³ | KWh: 13
€ 2600
2300
Exclusief BTW
Inclusief plaatsing Bekijk meer

Karmek one Vigo S Plus

Volume: 129 - 294m³ | KWh: 11
€ 2100
1850
Exclusief BTW
Inclusief plaatsing Bekijk meer
10+ jaar in het vak
1350+ kachels geplaatst
200+ kachels op stock
9.2/10 beoordeeld