Beste klant, in verband met de feestdagen zijn wij gesloten van 25 december tot en met 3 januari. Wij wensen u warme feestdagen toe!
Bezoek onze outlet Tips & Nieuws Vaak gestelde vragen Onderhoud
Klanten geven ons een 9.2! lees alle beoordelingen
Deze maand 10% korting op alle kachels inclusief plaatsing. 20% korting indien u de kachel zelf plaatst

Pelletkachel Brugge

Bent u op zoek naar een verkoper van pelletkachels in Brugge? Een pelletkachel geeft niet alleen warmte, gezelligheid en sfeer aan de ruimte, maar is ook goed voor het milieu en uw portemonnee! Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in ons uitgebreide online assortiment of in onze showroom waar wij uw persoonlijk kunnen adviseren bij het kiezen van een pelletkachel. Voor het plaatsen van een pelletkachel komen wij graag naar u toe in Brugge.

Pelletkachel kopen in Brugge

Voor ons recente aanbod van Pelletkachels in Brugge bent u welkom in onze toonzaal, maar kunt u ook een kijkje nemen in ons ruim assortiment op de website. Wij bieden diverse merken waar wij u uitgebreid over kunnen adviseren:

Bekijk ons complete aanbod pelletkachels

Gratis plaatsing van uw pelletkachel in de regio Brugge.

Eco-Fire is dé specialist op het gebied van het plaatsen, repareren en onderhouden van pelletkachels. Door onze ruime ervaring kunnen wij u als geen ander adviseren over de juiste pelletkachel voor uw situatie. Bij ons koopt u niet alleen een kwaliteitskachel tegen scherpe prijzen, maar bent u ook verzekerd van goede service als er iets onverhoopt mis gaat. Excellente service voor én na de verkoop vinden wij vanzelfsprekend.

Bij Eco-Fire hebben wij onze eigen vakkundige monteurs in dienst die snel voor u klaar staan. Zo zorgen wij ervoor dat u maximaal plezier ervaart van uw pelletkachel. Wanneer u de pelletkachel door ons laat installeren regelen wij de meest optimale instellingen, fraaie afwerking en het maximale rendement uit uw kachel. Dat doen we zelfs gratis in de regio Brugge! Vanzelfsprekend laten wij uw woning weer proper achter als de werkzaamheden gedaan zijn.

Ook voor het onderhoud en reparatie van uw pelletkachel

Als u merkt dat uw kachel meer geluid maakt dan normaal, een andere vlam laat zien of u het idee heeft dat er minder efficiënt wordt verbrandt kunt u het beste contact met ons opnemen. Zo vergroot u de levensduur van uw kachel en waarborgt u de veiligheid. Daarnaast is het belangrijk om eenmaal per jaar, of na iedere 1200 branduren, een onderhoudsbeurt door een professioneel bedrijf te laten uitvoeren. De pelletkachel wordt dan volledig gedemonteerd. Alle onderdelen worden gecontroleerd en schoongemaakt zodat u weer een jaar veilig en comfortabel gebruik kunt maken van uw kachel. Uiteraard staan wij van Eco Fire voor u klaar om uw pelletkachel vakkundig te repareren en onderhouden. In de meeste gevallen kunnen we u zelfs binnen 24 uur helpen als u problemen heeft! Als u contact met ons opneemt plannen wij zo snel mogelijk een afspraak met u in.

Bekijk ons assortiment pelletkachels

Wij hebben een ruim aanbod van pelletkachels voor kleine en grote ruimtes.

Bekijk ons assortiment
10+ jaar in het vak
1500+ kachels geplaatst
200+ kachels op stock
9.2/10 beoordeeld