Beste klant, in verband met de feestdagen zijn wij gesloten van 25 december tot en met 3 januari. Wij wensen u warme feestdagen toe!
Bezoek onze outlet Tips & Nieuws Vaak gestelde vragen Onderhoud
Klanten geven ons een 9.2! lees alle beoordelingen
Deze maand 10% korting op alle kachels inclusief plaatsing. 20% korting indien u de kachel zelf plaatst

Btw tarief pelletkachel

Betaalt u 6 of 21 procent btw ?

Het laten plaatsen van een pelletkachel door een professioneel bedrijf valt volgens de laatste regels vaak onder de noemer renovatie. Om deze reden worden arbeidsuren en materiaal met slechts 6% btw belast. Doordat wij bij Eco Fire al onze kachels gratis plaatsen bent u dus extra voordelig uit! U betaalt namelijk geen arbeidskosten en alle materiaalkosten, waaronder de kachel zelf, worden slechts met 6% btw belast.

Als u besluit de pelletkachel zelf te installeren, dan betaalt u het normale btw tarief van 21%. Wilt u weten of u aan de voorwaarden voldoet om in aanmerking te komen voor het verlaagde btw tarief? Neem dan contact met ons op zodat wij u goed kunnen informeren voordat u een aanschaf maakt. Of lees meer op de officiële website van de overheid van Vlaanderen.

Alleen bij Eco Fire: het beste assortiment en gratis installatie!

Denk er eens over na, zou u zelf een pelletkachel willen installeren? Het is geen eenvoudige taak en u bent er zeker een hele middag mee bezig. Daarnaast moet u zich realiseren dat het plaatsen specifieke kennis en vaardigheden vraagt om ervoor te zorgen dat de kachel veilig, efficiënt en volgens de regelgeving geplaatst is. Met onze gratis professionele plaatsing hoeft u zich geen zorgen te maken over de installatie. Onze experts zorgen ervoor dat uw apparaat niet alleen optimaal zal functioneren, maar laten uw huis ook proper achter als de werkzaamheden zijn gedaan.

Met professionele plaatsing bent u er zeker van dat uw kachel optimaal presteert en dat u de meeste warmte krijgt voor uw geld. Onze experts weten precies hoe ze de kachel moeten instellen zodat u ook daadwerkelijk het maximale rendement uit uw apparaat haalt. Bovendien krijgt u ondersteuning wanneer u dat nodig heeft. We nemen altijd de tijd om alle functionaliteiten uit te leggen en geven u instructies hoe u uw apparaat het best kunt onderhouden.

Kortom, met onze gratis professionele plaatsing krijgt u niet alleen een topkwaliteit pelletkachel, maar ook de zekerheid dat deze veilig en efficiënt geplaatst is. Dat zijn de voordelen van die u alleen krijgt bij Eco Fire. Bekijk daarom vandaag ons assortiment nog of neem contact op en profiteer van onze unieke service!

Terug naar vorige pagina

10+ jaar in het vak
1500+ kachels geplaatst
200+ kachels op stock
9.2/10 beoordeeld